Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionky po Provensálsku

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • pepř
  • rozmarýn
  • tymián
  • 1 slenice oliv (zelené, plněné)
  • 1 cibule
  • 1 feferonky
  • 4 rajčata
  • 600 g žampionů
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku

Pracovní postup:

Cibuli, česnek a feferonku nakrájíme najemno. Rajčata a žampiony nakrájíme na čtvrtky. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a přidáme žampiony. Jakmile jsou téměř hotové, přidáme rajčata, česnek, tymián, rozmarýn, olivy, opepříme a osolíme. Promícháme a necháme 5 minut dusit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
proč ne? Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!