Staňte se našimi fanoušky na:

Základní dušený květák

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 120 g květák
  • 15 g tuk
  • 0,5 dl vývar

Pracovní postup:

Na drobné růžice rozebraný květák osmahneme na rozpáleném tuku, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!