Staňte se našimi fanoušky na:

Základ na rajskou omáčku

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

3 kg rajčat rozvaříme,muže byt i více záleží kolik kdo chce sklenic. Rozvařená rajčata naskládáme do sklenic. Zavíčkujeme a sterilujeme 20 min při 80 °C. Je to základ pod rajskou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |10. března 2013
dobrý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!