Staňte se našimi fanoušky na:

Zajímavá tatranka

Autor receptu: silvie.heczkova (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme tatranky a obalíme je jako klasický řízek v trojobalu. Poté je opečeme na pánvi do zlatova. Nejlepší jsou čokoládové. Takto upravené tatranky podáváme ozdobené ovocem, buď čerstvým nebo kompotovaným. Pak ozdobíme šlehačkou a posypeme nastrouhanou čokoládou. Je to výborné pro dětskou párty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Hanina |29. srpna 2013
neobvyklé Odpovědět
Sofii |29. srpna 2013
nějak si tu chuť neumím představit a asi nikdy nenajdu odvahu to vyzkoušet.... Odpovědět
lucikpucik |29. května 2013
:) Odpovědět
miuka |29. května 2013
zajímavé Odpovědět
teufel|15. března 2017
Tohle je asi nějaký vtip, ne? O větší hrůze jsem neslyšela! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!