Staňte se našimi fanoušky na:

Zajíc na paprice

Autor receptu: A+ (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme mletou papriku,podlijeme vodou nebo vývarem a převaříme.Do tohoto základu dáme přední maso pokrájené na kusy,osolíme,opepříme a dusíme doměkka.Udušené maso vytáhneme,šťávu zahustíme světlejší jíškou a dobře provaříme.Potom omáčku přecedíme nebo rozmixujeme,nalijeme na udušené maso,chvíli povaříme a zjemníme smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!