Staňte se našimi fanoušky na:

Výborné kokosky

Autor receptu: aknalb (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky vyšlehat na hustý sníh do něj zašlehat cukr,poté misku se směsí postavit do vroucí vodní lázně a šlehat ji 10 minut .Poté ji nechat trochu vychladnout a zašlehat do hmoty kokos . Na plech dělat hromádky a péci při 150°c 15-18 minut .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |14. května 2013
super Odpovědět
eviti |13. května 2013
dobré Odpovědět
A |13. května 2013
kokosky miluji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!