Staňte se našimi fanoušky na:

Vlašimský řízek

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček bez kosti a kůže umeleme, osolíme, přidáme strouhaný sýr, vejce, zalijeme mlékem a zamícháme. Směs vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladničce. Poté lžící nabereme porci, na pomoučeném nebo strouhankou posypaném prkénku zloštíme na tvar řízku a obalíme v hladké mouce nebo strouhance (jak kdo má rád) U nás obalujeme ve strouhance a moje maminka v mouce. Smažíme pomalu, aby se maso dobře propeklo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tereza.bartova.3 |14. května 2013
super, už na něj mám chuť :) Odpovědět
lucie.l.farova |14. května 2013
zkusím:-) Odpovědět
water |14. května 2013
super zkusím :-) Odpovědět
laetti |14. května 2013
dělám podobně Odpovědět
suchohribek |14. května 2013
super Odpovědět
Zůz |14. května 2013
Vypadá to, že ve Vlašimi dělají dobré řízky :-) Odpovědět
snilek21 |14. května 2013
koukám, že taky děláte porci na lžíci:-) a mě chlapi řekli, že je to málo :-))) podobně děláme taky :-) Odpovědět
mamina1985 |14. května 2013
vypadá lákavě Odpovědět
PetaDomca |14. května 2013
neznám, píšu si :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!