Staňte se našimi fanoušky na:

Vínový punč z černého čaje

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

K varu přivedeme 2 litry vody, vložíme do ní čaj a necháme 3 minuty louhovat. Citron a pomeranče nakrájíme na plátky,vanilk.lusk podélně nařízneme. Sáčky s čajem vyjmeme a čaj přivedeme k varu. Přidáme plátky ovoce, víno, skořici, badyán, hřebíčky a vanilku. Necháme 30 minut vylouhovat. Osladíme medem a cukrem. Ještě jednou ohřejeme a nakonec dochutíme rumem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |4. května 2013
mňam Odpovědět
liza |6. ledna 2013
ukládám si Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
až začne padat sníh a ochladí se bude se hodit Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
dobrý čaj Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!