Staňte se našimi fanoušky na:

Růžový likér

Autor receptu: mosnator (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květy opatrně opláchněte studenou vodou a nechte dobře odkapat. Dejte je do větší zavařovací sklenice spolu s cukrem a zalijte je rumem. Sklenici uzavřete a nechte stát na teplém místě 3 týdny. Hotový likér přefiltrujte přes plátno nebo přes papírový filtr na kávu a naplňte jej do lahví. Lze konzumovat okamžitě. Pozn.: Nedávejte víc květů, likér dostane mýdlovou konzistenci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |28. května 2013
to jsem ještě neslyšela:-)) Odpovědět
sari |28. května 2013
zajímavé Odpovědět
planeta |16. května 2013
zajímavé, nechala bych se pozvat Odpovědět
laetti |14. května 2013
zajímavý receptík :-) Odpovědět
A |11. května 2013
neznám Odpovědět
mosnator|12. května 2013
Zdědil jsem po babičce(a pokud to je ještě chlazený-nemá chybu) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!