Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňská roštěná

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na okrajích nařízněte nebo okraj odřízněte, naklepejte, osolte, opepřete, potřete olejem, dejte do vhodné nádoby, těsně uzavřete potravinářskou fólií a nechte v chladu 1-2 dny rozležet. Cibule oloupejte a nakrájejte na kolečka. Rozehřejte velkou pánev, potřete ji tence olejem, vložte roštěnky a pečte z každé strany cca 5 - 7 minut. Mezitím na druhé pánvi na sádle opečte cibuli. Hotové roštěnky vyjměte z pánve, dejte do tepla a do pánve přidejte lžíci másla, 4-5 lžic vody, worcesterskou omáčku a nechte přejít varem. Roštěnky rozdělte na talíře, přelijte šťávou a posypte cibulkou. Podávejte s různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |28. dubna 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Anna1960 |28. dubna 2013
dobrota Odpovědět
jitu3ka|28. dubna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!