Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr po solnicku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Petržel,celer a mrkev dobře očistíme,omyjeme a nakrájíme na plátky.Slaninu nakrájíme na delší nudličky.Porce kapra očistíme,příčně nařízneme a do zářezů vkládáme střídavě plátky slaniny,celeru,mrkve a petržele.Mezitím si podusíme rýži.Na dno ohnivzdorné mísy dáme dušenou rýži,porce připravené ryby položíme na rýži hřbetem nahoru,polyjeme hustě smetanou,rozpuštěným máslem,posypeme kmínem,doplníme mísu nepoužitou pokrájenou zeleninou a slaninou a posypeme mletou paprikou.Pečeme v horké troubě do zlatova,při pečení rybu občas podlijeme šťávou.Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ivulinda(Ivka) |27. dubna 2013
vyzkušíme, ryba nesmi chybět nikdy Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
vypadá to dobře, zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!