Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový řízek s česnekem a sýrem

Autor receptu: .-13 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Plátky masa zlehka naklepejte,osolte,obalte v hladké mouce,rozkvedlaném vejci a ve strouhance.Takto připravené řízky zvolna smažte na rozpáleném oleji.Hotové řízky posypte sušeným česnekem a na talíři každý posypte nastrouhaným sýrem. Podáme ve slupce vařeným,na sádle opečeným bramborem a zdobíme sterilovanou kapií a nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!