Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový mls s fazolemi

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme a lehce opečeme na oleji, prozatím odložíme. Na stejném oleji opečeme na plátky nakrájený párek. Smetanu smícháme s vejci a okořeníme. Cibuli a pórek očistíme a pokrájíme na plátky. Pekáček nebo zapékací misku vymažeme olejem a klademe do ní po vrstvách- fazole, na ně maso, pak cibuli s pórkem, párky a navrch poslední vrstvu- fazole. Zalijeme smetanou s vejci a dáme péci nejdříve do slabě vyhřáté trouby. Asi po 30 min. zesílíme výkon trouby, aby povrch zrůžověl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!