Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš v chlebu

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nahrubo a zpěníme na sádle, přidáme maso a zprudka ho orestujeme, aby se zatáhlo. Pak přidáme zhruba 1 dl piva a necháme ho vysmahnout. Pak přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku a drcený česnek. Podlijeme zbytkem piva a necháme dusit, dokud nebude maso měkké. Mezitím si připravíme bochníčky chleba, abychom v nich mohli guláš podávat. Stačí jen seříznout vršek bochníku a vydlabat střídku. Musíme být ale opatrní a nechat ji na krajích cca 1 cm. Na konec zahustíme guláš částí vydlabané střídky (bude stačit tak z 1 bochníku) a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |25. řijna 2013
vypadá krásně! Odpovědět
Hrabča |6. srpna 2013
1+++ Odpovědět
wieruska |5. srpna 2013
dobré Odpovědět
lvodakova |3. srpna 2013
vyzkoušíme :) Odpovědět
zdenka.r |2. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
miroslava.cikova.9|2. srpna 2013
Dělala jsem perfektní.Měla jsem úspěch Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!