Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš se zelím

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, papriku a osolíme. Vše osmahneme, podlijeme vodou a přikryté dusíme do poloměkka, občas mírně podlijeme. Přidáme vymačkané zelí, bobkový list, nové koření a dusíme do měkka. Podléváme vodou, ať se guláš nepřipálí. Nakonec přidáme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vii |15. března 2013
Dáme si asi o víkendu :-) Odpovědět
DAMI |24. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
evahu |10. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!