Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové žebírko horácké

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z vepřové pečeně nasekáme kotlety, osolíme je, opepříme a obalíme v mouce.Opečeme po obou stranách.Opečené maso z tuku vyjmeme, tuk zaprášíme moukou a zalijeme vodou nebo vývarem.Po provaření šťávu scedíme a přidáme mléko, víno a hořčici na ochucení.Znovu chvíli povaříme.Do takto připravené šťávy vložíme na másle podušené a nakrájené žampiony a kopr.Nakonec šťávu zjemníme smetanou. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!