Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové plátky v hořčičné omáčce

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po každé straně osmažíme. Vložíme do pekáčku. Na zbylém tuku od smažení zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vše vlijeme na maso. Přidáme vodu, zamícháme oba druhy hořčice, doplníme kořením a přisolíme. Necháme péci asi 30-40 minut. Maso z pekáčku vyjmeme, nalijeme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme. Přidáme maso a necháme ještě chvilku přejít varem. Skvělou přílohou k vepřovému masu v hořčičné omáčce jsou brambory ba všechny způsoby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |16. května 2013
Maso s hořčičnou omáčkou jsem jedla nedávno poprvé v životě a mohu jen doporučit. Odpovědět
JanaB |16. května 2013
Určitě dobré, vyzkouším. Odpovědět
šupina73|16. května 2013
určitě vyzkouším:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!