Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky s mozzarellou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme natenko, z oprané šalvěje otrháme lístky. Osušenou mozzarellu nakrájíme na slabší plátky. Na 4 řízky položíme šalvějové lístky a na ně dáme plátky sýra, navrch položíme zbylé 4 kousky masa a okraje sepneme párátky. Křížem nakrojíme rajčata a spaříme je, oloupeme slupky a plody rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na kostičky. Naťovou cibulku nakrájíme na kolečka. V pánvi rozpálíme olej a cibulina něm osmahneme. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a asi 5 minut dusíme. Zeleninu zjemníme smetanou. Těstoviny uvaříme dle návodu, slijeme a necháme okapat. V pínvi rozpustíme máslo a maso na něm pozvolna osmažíme, osolíme a opepříme. Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme tomatovou omáčkou a přidáme medailonky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |24. června 2013
chutné Odpovědět
milmach |24. června 2013
dobré Odpovědět
PetulkaH |23. června 2013
dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!