Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky na šalvěji

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na medailonky.Lehce naklepeme klouby prstů. Osolíme, opepříme a obalíme v nasekaných lístcích šalvěje. Na pánvi zahřejeme olej a medailonky na něm ze všech stran opečeme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirinaja |6. května 2013
to bude dobré Odpovědět
J |6. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!