Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso v houbové omáčce se zeleninkou

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na dochucení sůl
  • 15 g hřiby
  • 20 g mouka polohrubá
  • 1 balení bujon
  • 200 ml smetana
  • 300 ml voda
  • 1 kg hovězí

Pracovní postup:

Maso nakrájíme a osolíme. Osmažíme na oleji a podlijeme vodou. K masu přidáme sušené houby. Dusíme 30 - 35 minut. Mouku a bujon rozmícháme ve smetaně a přilijeme k masu. Ještě 5 minut povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |1. července 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!