Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso s čínským zelím

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, chilli papričku bez jadýrek nasekáme, smícháme se sójovou omáčkou a vmícháme k masu. Ze zelí vyřízneme košťál a listy natrháme, mrkev nakrájíme na proužky, zázvor na kostičky. Mrkev krátce osmažíme na 2 lžících oleje, přidáme čínské zelí a smažíme další 3 minuty, osolíme. Zeleninu vyndáme z pánve, přidáme zbytek oleje, maso a zázvor, orestujeme. Podlijeme vývarem a přidáme chilli omáčku. Smícháme škrob s trochou vody a zahustíme šťávu z masa. Prohřejeme, vmícháme zeleninu, a podle chuti ještě osolíme a opepříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. září 2016
může být dobré-zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!