Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso plněné švestkami s jablky

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na marinádu 6 stroužků česneku 1 hrst čerstvého nasekaného rozmarýnu 6 lžic oleje 4 špetky soli 1 lžička mleté červené papriky Pomocí dlouhého, tenkého nože udělejte do masa po celé délce kapsu, kterou naplňte sušenými švestkami. Prolisovaný česnek, rozmarýn, olej, sůl a červenou papriku prošlehejte v misce. Marinádu dejte např. do pečicího sáčku, přidejte maso, bobkový list, sáček uzavřete a lehce maso v marinádě obalte. Maso nechte přes noc v lednici. Maso i s marinádou dejte do pekáčku, přidejte jablečnou šťávu a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 80 minut. Asi 20 minut před dopečením přidejte k masu nakrájená jablka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lvodakova |9. srpna 2013
super, vyzkoušíme :) Odpovědět
antonin.vavrik |10. března 2013
Super Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Pak to tedy musím zkusit, kombinace maso a švestky nezklame:-) Odpovědět
orlíček |10. března 2013
to je... :-) Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |10. března 2013
Mńamka Odpovědět
MONNIP|19. února 2015
vyzkoušíme vypadá to famozně ;) Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!