Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Na olivovém oleji necháme rozvonět česnek nakrájený na plátky. 2) Přidáme kotlety a opečeme je 6 minut z každé strany. 3) Smícháme vývar, tymián a marmeládu. Svaříme do mírného zhoustnutí. 4) Kotlety podáváme přelité omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |7. řijna 2014
Já bych to zkusila s brusinkovou marmeládou :) Odpovědět
objev |3. řijna 2014
Můžeme vyzkoušet i s jinými příchutěmi marmelád - skvělá je například rybízová. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!