Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety s ovocem a šunkou (salámem) v alobalu

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové kotlety částečně vykostíme, nařízneme po obvodech, naklepeme, potřeme olejem a necháme v misce v chladničce proležet. Před přípravou kotlety mírně osolíme, tence potřeme hořčicí, poklademe plátky oloupaných jablek (odkapaných hrušek), pokryjeme uzeninou a položíme na vymaštěné plátky alobalu, které dobře zabalíme. Pečeme na roštu středně vyhřátého grilu 20-25 minut, pak alobaly nahoře nastřihneme a pečeme ještě 3 minuty. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem. Kotlety můžeme připravit i s plátky rajčat místo s ovocem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!