Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové bez kosti

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky,okořeníme roštěnkou z obou stran a z jedné strany rozmarýnem. Na pánvi rozpálíme olivový olej a maso osmahneme. Když se začne vypouštět šťáva zalijeme vřelou vodou a necháme dusit cca 5min. Nakrájíme si polovinu hermelínu a jeden měkký sýr. Až maso změkne ,přidáme měkký sýr,hermelín a zalijeme dvěma lžicemi smetany. Zamícháme a dusíme dokud maso nezměkne. Podáváme se špagetami nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!