Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra na slanině se špetkou skořice

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špek (slaninu) osmahneme na olivovém oleji (cca 1 lžička). Přidáme nakrájenou cibuli a kmín. Osmahneme dozlatova. Játra nakrájíme na kousky a osmažíme na cibuli. Opepříme. Přikryjeme pokličkou a dusíme do změknutí (asi 20 minut). Nakonec přidáme worcester (můžeme i sojovku), kečup (asi 2 lžíce), sůl a špetku skořice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |21. června 2013
dobré Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,určitě se bude hodit Odpovědět
Januse |4. června 2013
zajímavá kombinace Odpovědět
Jirinaja |31. května 2013
s tou skořicí to neznám, ale může to být zajímavé Odpovědět
Uzzi1 |2. května 2013
pěkné Odpovědět
CJay |2. května 2013
Zajímavé! Odpovědět
Anna1960 |29. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
Vyzkouším, vypadá to dobře! Odpovědět
Kortha|21. června 2016
Znám játra s jablky....vyzkouším i toto :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!