Staňte se našimi fanoušky na:

Venkovská vepřová kapsa

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso naklepeme,osolíme,opepříme.Uherák,kapii a sýr semeleme,do směsi přidáme hrách a promícháme.Směs dáme na řízek,přeložíme,zaklepeme nebo spíchneme párátkem,posypeme moukou a opečeme po obou stranách.Pak vyjmeme,do výpeku přidáme kousek másla,přilijeme vývar z masoxu,worchester a dochutíme.Kapsu krájíme šikmo.Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!