Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční sýrová hrudka

Autor receptu: 29-9 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do mléka vmícháme rošlehaná,osolená a kořeněná vejce.Dáme na oheň a za stálého míchání ohříváme.Když se začne srážet,krátce povaříme a přelijeme přes čisté husté plátno.Rohy plátna svážeme do uzlíčku a zavěsíme,aby mohla syrovátka volně odkapat.Hrudku z uzlíčku vytáhneme a krájíme na úhledné plátky-podáváme samostatně i jako součástí studené mísy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!