Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 44 - Polníček se slaninou a toastem

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na nudličky, rozškvaříme na oleji a vyndáme z pánve. Vyškvařený tuk rozředíme vinným octem a slijeme do misky. Přidáme citronovou šťávu, sůl, pepř, cukr a 2 lžíce vody, zamícháme a zašleháme ořechový olej. Z toastového chleba odkrojíme kůrky, nakrájíme ho na kostičky a opečeme na rozehřátém másle. Očištěný polníček několikrát omyjeme v míse s vodou, vyndáme a osušíme, pak zalijeme zálivkou a posypeme slaninou a opečeným chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!