Staňte se našimi fanoušky na:

Valašské brambory

Autor receptu: jebik (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • petrželka
  • se škvarky, 50 g sádlo
  • 500 g brambory
  • 50 g cibule

Pracovní postup:

Vařené brambory nakrájíme na plátky,opečeme je na osmažené nakrájené cibulce se škvarky a sádlem. Do opečených brambor vmícháme nakrájenou pažitku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |3. července 2013
uložím Odpovědět
milmach |2. července 2013
dobré Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
nikita066 |29. června 2013
taky děláváme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!