Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječné karbenátky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme zásmažku z másla a hladké mouky, zalijeme jí mlékem a provaříme na hustotu kaše. Osolíme. Přidáme na tvrdo uvařená nakrájená vejce a pažitku a smícháme do hmoty. Tu pak obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji na pánvi. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barficka |5. května 2013
to neznám Odpovědět
nikita066 |5. května 2013
děkuju za recept Odpovědět
gwendy |5. května 2013
mňam Odpovědět
zajdixs |5. května 2013
Tak to taky vidím prvně :) zajímavý recept! Odpovědět
Sefa |5. května 2013
neznám, vyzkouším :) Odpovědět
slavuska |5. května 2013
sbíhají se mi sliny Odpovědět
martina.molerova |5. května 2013
teda škoda,že není fotka. Odpovědět
eviti |5. května 2013
neznám,ale vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!