Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječná tlačenka podle mě

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nálev z Moravanky si dáme stranou. Všechny suroviny nakrájíme na malé kostičky, včetně těch z Moravanky. Všechno osolíme a opepříme a přidáme Majolku®. Želatinu si uvaříme dle návodu i s nálevem z Moravanky. Počkáme až trochu vychladne, nalijeme ke všem surovinám a zamícháme. Dáme do srnčího hřbetu, do kterého jsme si dali igelitový sáček a necháme min. 3 hodiny ztuhnout v ledničce - nejlépe do 2 dne. Podáváme nakrájené na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!