Staňte se našimi fanoušky na:

Uzená krkovice nadívaná a pečená na černém pivu

Autor receptu: Arabela (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Začneme náplní. Příprava náplně je velice jednoduchá. Brambory uvaříme a nastrouháme. Eidam také nastrouháme. Petrželku nadrobno rozsekáme Nyní všechny suroviny smícháme, pořádně je rozmícháme a dochutíme. Uzenou krkovičku rozkrojíme a naplníme nádivkou. Převážeme ji nití. Masíčko dáme do pekáče, který jsme vymazali máslem. Ten vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180 C přibližně hodinu. Během pečení podléváme černým pivem. Po upečení necháme krkovičku v chladničce odpočinout do druhého dne. Poznámka : 1. Jestli jsme měli nějaké odloupnuté kousky masa z krkovičky, přidáme je do nádivky. 2. Pokud se nám nevejde do rolády všechna nádivka, uděláme z ní kuličku a současně ji upečeme. Přeji Vám dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Daninka |31. července 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
renda9 |31. července 2013
1*** Odpovědět
Arabela |21. července 2013
Děkuji všem za milé komentáře. :-))) Odpovědět
Jan |25. června 2013
Arabelko, je to nádhera. Uložím a vyzkouším, díky. 1+++ :-))) Odpovědět
Márč |23. června 2013
Tak teď se nemůžu rozhodnout, který recept z uzené krkovičky vyzkoušet dřív. Oba jsou totiž skvělé a na oba mám chuť. Díky, Arabelko, ukládám...:-))) Odpovědět
Arabela |23. června 2013
Soffi, díky... Předtím jsem ta fota popletla, sorry. :-))) Odpovědět
Sofii |22. června 2013
To je foto, které odpovídá receptu a je moc vydařené :-) Odpovědět
pajunc |21. června 2013
díky za recept, ukládám :-) Odpovědět
Lenny |21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
dree |21. června 2013
úžasné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!