Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí medailonky na růžovém pepři

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vhodíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky, pokrájené čínské zelí a necháme opékat za občasného míchání. Ochutíme solí a sojovou omáčkou. Maso je brzy měkké. Hotové dáme na talíř, přizdobíme petrželkou, červenou paprikou, červenými olivamí - z konzervy, nevaříme! Někdo má rád i tatarskou omáčku či dreasing. Příloha - hranolky

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
mňam 1+ Odpovědět
Dessyna |18. března 2013
taky ukládám. Odpovědět
slava |17. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
JanaB |16. března 2013
Taky bych si dala. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!