Staňte se našimi fanoušky na:

Ústřice s citrónem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Při nákupu ústřic si dáváme pozor, abychom nakoupili ústřice, které jsou dobře uzavřené. Ústřice pak otvíráme opatrně nožem a dbáme na to, abychom hlubší stranu skořápky drželi vespodu a mělčí odklápěli. Otevřenou ústřici pokapeme citrónovou šťávou a syrovou ji vysrkneme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

RadimP |31. řijna 2013
jj, klasika. budou dneska večer :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!