Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové vařené ve šťávě

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Dáme vařit vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 cibulí, česnekem, mrkví, petrželí, celerem a pórkem. Když začne vřít, přidáme maso, přikryjeme a vaříme asi 2 hodiny. Zvlášť ze sádla a mouky a malé nastrouhané cibule usmažíme jíšku. Když je maso měkké vyjmeme jej a nakrájíme na kousky, jíšku povaříme s částí polévky a vzniklou šťávu propasírujeme na maso. Podáváme s bramborovou kaší

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!