Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákový koláč

Autor receptu: majdik1515 (164 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuňáka scedíme a necháme okapat. Cibule oloupeme, pokrájíme na čtvrtkolečka a na troše rozpáleného oleje osmažíme dozlatova. Necháme vychladnout. Celá vejce osolíme, opepříme, přilijeme mléko a vidličkou rozšleháme. Těsto rozválíme na obdélník o něco větší než je plech. Přeneseme je na suchý plech a těstem vyložíme i svislé stěny plechu. Vidličkou je propícháme. Na těsto rozložíme vychladlou cibuli, pokryjeme rovnoměrnou vrstvou tuňáka a posypeme pokrájenou natí cibulek. Všechno rovnoměrně zalijeme vejci se smetanou a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Upečeme do zčervenání okrajů, asi 20-25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |4. září 2013
vypadá to lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!