Staňte se našimi fanoušky na:

Treska se šalvějí

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočte dřevěné, nebo bambusové špejle na špíz. Na omáčku na pánvi krátce opražte mandle. Pak je nasekejte nahrubo. Utřete sardelky spolu se 2 lžícemi olivového oleje. Do vzniklé pasty zašlehejte ocet, další 2 lžíce oleje a mandle. Pomeranče nakrájejte i s kůrou na osminky. Rybu nakrájejte na 16 dílů velikosti sousta. Osolte je a opepřete a každý kousek oviňte šalvějovým lístkem. Napíchejte je na špejle střídavě s dílky pomeranče. Potřete olivovým olejem a grilujte 2-3 minuty po každé straně dozlatova. podávejte ihned přelité sardelovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!