Staňte se našimi fanoušky na:

Třebětické roštěnky

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklpeme, potřeme olejem a necháme několik hodin odležet. Pak osolíme a opepříme. Poté vložíme na rozehřátý olej a přidáme 1 nadrobno nakrájenou cibuli. Společně osmahneme z obou stran a maso vyjmene.Do výpeku vysypeme papriku, zalijeme vodou a povaříme. Vrátíme maso a dusíme pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Vmícháme mouku, osmahneme ji, přilejeme trochu vody a piva. Povaříme s bobkovým listem. Meztím na oleji osmahneme ozdobně nakrájené klobásy a prstýnky z druhé cibule. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!