Staňte se našimi fanoušky na:

Torilla s kuřecím masem a s bílým zelím

Autor receptu: lindi (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

MASO: Kuřecí prso umyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky, které posypeme kořením na gyros či kebab. ZELENINA: Nakrájíme si asi 1/4 bílého zelí na tenké proužky, 1 malou cibulku na tenké plátky, 2 rajčata na kostičky a přichystáme hrst mražené kukuřice. POSTUP: Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme kuřecí prsa, poté k nim přidáme nachystanou zeleninovou směs a necháme pod pokličkou při občasném míchání změknout. Podle potřeby dosolíme. Mezi tím si připravíme tortilly, na které položíme plátek Eidamu a přidáme trochu tatarské omáčky. Hotovou směs rozdělíme na tortilly, které zabalíme a dáme zapéct do trouby při 180 stupních.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!