Staňte se našimi fanoušky na:

Tofu ve vinném kořeněném těstíčku

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V misce rozšleháme víno s moukou, mouky přidáme tolik, abychom dostali těstíčko jako na kapání, přidáme kypřící prášek, sůl a všechno koření. Množství koření si přidáme podle chuti, přírodní tofu je nevýrazné, takže těstíčko může být hodně kořeněné, kdo má rád, může přidat i trochu pálivé papriky. Tofu nakrájíme na kostičky, ty namáčíme do těstíčka a smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |21. července 2014
***** Odpovědět
daramacho |9. července 2013
dobré Odpovědět
pajunc |8. července 2013
bezva nápad, uloženo :-) Odpovědět
pavlinf |8. července 2013
ukládám Odpovědět
Teris19 |8. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!