Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí žebírka s křenovou majonézou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žebírka naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme v chladničce hodinu odležet. Potom je opečeme z obou stran na oleji a podáváme s křenovou majonézou. Křenová majonéza:Majonézu smícháme s nastrouhaným křenem, šlehačkou, worcesterskou omáčkou a kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!