Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí líčka na červeném víně

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme kořenovou zeleninu. Část si dáme stranou na posypání již hotového jídla. Maso na pánvi zprudka opečeme, aby se zatahlo. Osolíme, opepříme a s kořenovou zeleninou, cibulí a vínem dusíme do měkka. Štávu z masa odendáme na pánev, přidáme vývar, kousek másla (nesmí se vařit, jen ohřívat!). Na oblohu orestujeme zbylou kořenovou zeleninu. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchaným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |13. září 2013
Tak, tak, vypadá to úžasně. :) Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
super taky dělám když se mi podaří líčka sehnat Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
Vyzkouším, vypadá to dobře! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!