Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarský bifteček od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Odblaněné, žilek zbavené maso naškrábeme nožem nebo jemně semeleme na masovém strojku. Z takto připraveného masa tvoříme tvar bifteků, do jejichž středu promáčkneme důlek a vkládáme syrový žloutek. Maso obložíme jemně nasekanou cibulí, sardelkou, kapary, okurkou a kmínem, dále mletým pepřem, paprikou, hořčicí a solí. Na talíři dvěmi vidličkami veškeré suroviny, ke kterým je možno ještě přidat podle chuti kečup, voršestr a olej, důkladně promícháme a protřeme. Podáváme s tipinkami. - Recept cca na 5 porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!