Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(12 hlasů)
Ohodnotit recept
263× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zujali |13. února 2017
Dobrý typ na víkendový oběd :-) Odpovědět
Marci88 |15. července 2015
to musí být mňamka, vyzkouším Odpovědět
ladislava.jankovska |10. července 2015
Sbíhají se sliny Odpovědět
mochomůrka |12. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1***** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
sonizna |21. května 2014
děláme doma Odpovědět
Makitka |27. února 2014
a mám oběd na neděli :) Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!