Staňte se našimi fanoušky na:

Svařáček zimní

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr nasypeme do kastrůlku a pokropíme dvěma lžícemi vody. Promícháme a začneme zprudka zahřívat. Kastrůlek sundáme ve chvíli, kdy cukr začne karamelizovat. Přidáme koření a pozvolna vaříme. Mezi tím dáme vařit víno. Přes cedník k vínu přelijeme obsah kastrůlku. Podáváme horký s plátkem citrónu. Někdy přidávám ještě pomerančovou kůru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |7. května 2013
zimní dobrota pro zahřátí :) Odpovědět
meinita |5. května 2013
ten můžu pít celou zimu :-) Odpovědět
araw |5. května 2013
Už aby byla zima:-) Odpovědět
Gabrielle |4. května 2013
mnam Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!