Staňte se našimi fanoušky na:

Studená polévka z kyselého mléka

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu opereme, nakrájíme, uvaříme ve vodě, do níž jsme přidali ocet a potom vychladíme. Okurky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pažitku a kopr nasekáme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme. Kyselé mléko rozšleháme, rozmícháme je do polévky, přidáme okurky, sekanou nať, vejce a smetanu a polévku osladíme. K polévce podáváme chléb nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!