Staňte se našimi fanoušky na:

Strübli - smažená pochoutka k pivu i na sladko

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, mléka, vajec, soli a rozpuštěného másla rozšlecháme těstíčko a necháme je asi 30 minut odpočívat. Potom je přendáme do cukrářského sáčku s kulatou hladkou špičkou. Do rozpáleného oleje v hlubší menší pánvi sáčkem nastříkáme spirálu z těsta - postupujeme z vnějšku do středu. Smažíme dozlatova z obou stran. Hotové strübli necháme okapat na papírovém ubrousku. Na sladko - usmažené kousky obalujeme ve směsi cukru se skořicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |4. června 2013
skusim Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
super Odpovědět
pavlinf |4. června 2013
zajímavé,vyzkouším Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
moc zajímavé. díky za tip Odpovědět
betka |4. června 2013
zajímavý recept Odpovědět
Effka.jesterka|6. května 2014
zajímevé, taky zkusíme :) Odpovědět
hanik29|9. dubna 2014
nádhera Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!