Staňte se našimi fanoušky na:

Stehýnka a prsíčka na fazolkách

Autor receptu: Arabela (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme ji osmažit do hlubší pánve na rozpálený olej. Když zezlátne, přidáme žampiony nakrájené na větší kousky a orestujeme je při slabší teplotě, aby se moc nescvrkly a cibulka aby se nepálila Přidáme omyté a osušené vykostěné stehýnka a prsíčka nakrájené na kostky a zatáhneme je. Osolíme je a opepříme a přilejeme vývar z Masoxu a sójovou omáčku. Přikryjeme a dusíme cca 15 minut, do změknutí. Když je hotové, přidáme fazole i s omáčkou, hrášek a pro zvýraznění chuti přidáme protlak a kečup. Vše dobře promícháme a necháme 10 minut probublávat mírným varem. Poté odstavíme z ohně a servírujeme na předehřátých talířích. Na každou porci nastrouháme Eidam. V mezičasech si připravíme americké brambory. Tyto brambůrky budou vhodnou přílohou, spolu se zeleninovým salátem s tatarkou. Přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |11. června 2013
1*** Odpovědět
Jan |6. června 2013
1 +++ :-) Odpovědět
ohen |30. května 2013
pěkné Odpovědět
Jan |30. května 2013
Je to moc hezký recept, to jsi dělala sama anebo jen otočila kouzelným prstenem? Uložím jej a každopádně co nejdříve vyzkouším. Princezno, díky. :-) Odpovědět
Márč |29. května 2013
Paráda, to nemá chybu, ukládám...:-) Odpovědět
Barficka |29. května 2013
Vyzkouším Odpovědět
zdenkai |29. května 2013
také, Odpovědět
Aidel |29. května 2013
Ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!