Staňte se našimi fanoušky na:

Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si naložte nejlépe den předem (minimálně na 4 hodiny). Všechny suroviny na marinádu smíchejte dohromady. Maso si lehce naklepejte a vložte do marinády. Druhý den maso i s marinádou na pánvi duste až do měkka a podle potřeby podlévejte. Až je masíčko měkké, ochutnáme šťávu a popřípadě dochutíme solí. Podáváme s bramborem nebo rýží. Poznámka: Takto marinované maso můžeme dát i na gril, je vynikající!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |4. listopadu 2014
krásné a lákavé 1++++ Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
dělávám skoro stejně jen místo cukru dávám med je to lahodnější! Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
beaa |16. května 2013
vypada dobre Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
pajunc |2. května 2013
vypadá to náramně, ukládám! Odpovědět
Sofii |1. dubna 2013
Vyzkouším to rozhodně s čerstvým tymiánem. Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
krkovice u nás vede Odpovědět
ladunka |21. března 2013
krkovičku používám hodně a také vyzkouším....děkuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!